Gratis boek!

Effectief communiceren met Sociale Strips is een andere belangrijke titel geschreven door Carol Gray en gaat over de Sociale Strip of het Sociale Stripverhaal; een communicatiemiddel dat is ontwikkeld om gesprekken te illustreren en vereenvoudigen aan de hand van eenvoudige tekeningen. De ervaring met Sociale Stripverhalen toont dat ze een effectief gereedschap kunnen zijn voor ouders, hulpverleners, begeleiders en leerkrachten die met kinderen en jongeren met autisme werken.

Hier kun je het boek gratis downloaden! Klik hier of op het omslag hiernaast om de pdf te openen. Je kunt deze vervolgens opslaan op je eigen computer.

Nota bene: het downloaden en/of opslaan van deze uitgave is enkel bedoeld voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om deze uitgave in welke vorm dan ook in te zetten voor commerciƫle doeleinden of financieel gewin (bijv. door wederverkoop). Ook is het niet toegestaan om het bestand op een website te plaatsen (al dan niet downloadbaar). Verwijzen naar de site Socialeverhalen.nl om anderen te informeren over de mogelijkheid tot het downloaden van deze uitgave mag wel. Vragen over het gebruik of de toepassing van deze uitgave kun je stellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.